Bubble Plus

Tapijtreiniging / Vloerreiniging

Wij helpen u verder met het reinigen van uw tapijt, Door de jarenlange ervaring binnen de organisatie is bijna geen enkele vlek te gek voor ons. Neem vrijblijvend contact met ons op om direct de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot het tapijt reinigen of meubel reinigen. Hieronder geven we u alvast een korte toelichting.

Tapijtreiniging

Uw tapijt maakt een groot deel uit van het aanblik van uw interieur. Het is dan ook zonde als daar onverhoopt een vlek in is gekomen of wanneer het tapijt door het intensieve gebruik aan reiniging toe is. Het reinigen van uw tapijt is een arbeidsintensieve klus die zelf lastig is uit te voeren. Daarom nemen wij de werkzaamheden met betrekking tot het tapijt reinigen graag voor u uit handen. We hebben verschillende mogelijkheden om dit voor u te realiseren. Ook wanneer u de beschikking heeft over grote oppervlakken aan tapijt of vloerbedekking, dan kunnen we u hiermee verder helpen.

Met onze professionele tapijtreinigingsmethode zijn wij in staat om vervuilde vloerbedekking en tapijten weer een frisse en schone uitstraling te geven. Eventueel voorzien wij de vloerbedekking van een beschermlaag waardoor deze vuil- en vochtafstotend wordt. Indien nodig reinigen wij de vloerbedekking na kantoortijd of in het weekend.

Vloerreiniging

De complete verzorging van uw vloer vraagt planmatig onderhoud. Afgestemd op uw soort vloer en de mate van gebruik. Een natuurstenen vloer vraagt een geheel andere verzorging dan tapijt en parket. En ook iedere natuurstenen vloer heeft unieke eigenschappen en stelt daarmee andere eisen aan de verzorging. Onze ervaren medewerkers hebben de kennis die hiervoor nodig is; wij nemen de verzorging van uw vloer graag van u over.

Zo houden wij uw vloer gebruiksvriendelijker, mooier en hygiƫnischer en dragen zorg voor een langere levensduur.