Bubble Plus

Over Ons

Een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak.

About Us

Het schoonmaken van uw pand is onze zorg!

Graag willen wij ons kort aan u voorstellen. Bubble Plus is een gespecialiseerd schoonmaak- en glasreinigingsbedrijf dat zorgt voor al uw schoonmaakdiensten. Wij doen dat door flexibel maatwerk te leveren.

Door schoonmaakpersoneel intern op te leiden en zoveel mogelijk de cursus SVS Schoonmaak te laten volgen, staan wij borg voor vakkundig en betrouwbaar personeel.

Bubble Plus staat dan ook voor kwaliteit en heeft daardoor langdurige relaties met opdrachtgevers.

Onze leidinggevende medewerkers zijn zonder omwegen direct per mobiele telefoon bereikbaar. Dit betekent een snelle en korte communicatielijn om zo nodig snel ter plaatse te zijn.

Verder kunnen wij via onze partner Groothandel De Witte, leverancier van schoonmaakartikelen en materialen, ook iets voor u betekenen door middel van levering en verzorging van onder andere uw toilethygiëneproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Missie

Onze missie is om een schone leefomgeving in onze samenleving te creëren. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op een schone leefomgeving. Deze missie proberen wij steeds voor ogen te houden in ons vak. Schoonmaken is namelijk een vak. Een vak dat wij met plezier uitoefenen, door voor onze klanten een schone leefomgeving te creëren.

Visie

Alles wat vies is kan en moet schoon. Het is namelijk belangrijk dat u kunt werken in een schone omgeving. Zo maken wij op veel plekken in Nederland schoon. Van verloskamers en kantoren tot universiteiten en treinen. Dagelijks zetten wij ons in voor een schoon Nederland.

Om dit te realiseren zijn wij nauw betrokken bij onze klanten, zodat wij de wensen van onze klant kunnen waarmaken: wat vuil is schoon te maken! Op deze manier bieden wij iedereen de kans op een schone en opgeruimde leefomgeving.

Doormiddel van vakmanschap, vindingrijkheid, kennis, deskundigheid en de competenties van onze medewerkers maken wij de wereld een betere en schonere plek!

Duurzaamheid

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij als bedrijf belangrijk. Zo vinden wij als bedrijf de 3 P’s belangrijk: People(mensen), Planet(planeet/milieu) en Profit(winst/opbrengst). Deze 3 P’s zijn de richtlijnen voor ons om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

About Us

Onze Waarden

Diversiteit & inclusiviteit

Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit een bedrijf succesvoller maakt. Door samen te werken met mensen van verschillende achtergronden, culturen, opvattingen, overtuigingen en ideeën wordt een organisatie succesvoller. De meerwaarde van diversiteit van karakters is duidelijk te zien in ons bedrijf. Dit dragen wij ook graag uit, dus vinden wij dat iedereen een eerlijke kans verdient.

Iedereen verdient het om beoordeeld te worden op zijn of haar kwaliteiten. Het ontdekken en benutten van iemands kwaliteiten voegt waarde toe aan de persoon in kwestie. Dit vinden wij als bedrijf belangrijk. Inclusiviteit betekent voor ons dat iedereen een kans verdient om zijn of haar kwaliteiten te tonen en te benutten.

About Us

Klantgericht

We dienen onze klanten alsof we onszelf bedienen. We waarderen hun feedback en gebruiken deze om ons werk te verbeteren.

Milieuvriendelijk Georiënteerd

We kiezen zorgvuldig de beste en meest natuurlijke reinigingsproducten die verbluffende resultaten opleveren.

Uitbreiding / Groei

We maken ons bekend in de gemeenschap; we creëren langdurige relaties, terwijl we voortdurend uitbreiden. Daarom halen we altijd meer mensen aan om voor ons te werken.

Geschiedenis van Bubble Plus Schoonmaakbedrijf

Al meer dan 30 jaar schoonmaakdiensten voor scholen en bedrijven

Bubble Plus BV wordt algemeen erkend voor onze toewijding om onze klanten te dienen en tegelijkertijd milieuvriendelijk te blijven. We hebben een geschiedenis van uitmuntendheid en toewijding aan onze klanten, en bieden professionele en hoogwaardige schoonmaakdiensten in heel Nederland.

Tevredenheid gegarandeerd!

De experts van Bubble Plus BV zijn toegewijd aan het leveren van grondige schoonmaakdiensten voor onze klanten in het hele land.

Mocht het voorkomen dat u ontevreden bent over de geleverde schoonmaakwerk, dan belt u binnen 24 uur. Wij nemen uw klacht op en maken het gratis opnieuw schoon.

Dit maakt het inhuren van Schoonmaakbedrijf vrijwel risicoloos. Onze personeelsleden worden grondig gescreend door ons rekruteringsproces en ze doorlopen allemaal ons trainingsproces.

Waarom ons inhuren?

Kies ons vanwege onze uitstekende reputatie. Al meer dan 30 jaar hebben we een naam verdiend voor kwaliteit en klantenservice.

Met ons, uw tevredenheid
Is gegarandeerd

De experts van Bubble Plus BV zijn toegewijd aan het leveren van grondige schoonmaakdiensten voor onze gewaardeerde klanten in het hele land.

Onze Bonded & verzekerde
Schoonmaak team

Ons bedrijf is volledig gebonden en verzekerd, wat betekent dat u gerust kunt zijn wanneer u ons inhuurt voor al uw schoonmaakopdrachten.

Onze teams bestaan uit
volledig opgeleide werknemers

Het betekent dat elk individu een grondig screeningproces doorloopt en vervolgens wordt opgeleid in elk aspect van onze schoonmaakdiensten.

Wij garanderen Ons werk

Schoonmaakbedrijf streeft ernaar om elke klant het hoogste niveau van kwaliteit, service en waarde te bieden. Bent u niet tevreden, laat het ons weten.