Bubble Plus

Glasbewassing

Uiteraard is glasbewassing een must voor de uitstraling van uw pand. Maar gedegen glasbewassing is ook een noodzaak voor het onderhoud van uw kozijnen en gevelbeplatingen.

Het wassen van het glas is het werk van vakmensen. Daarom werken wij met gediplomeerde en zeer ervaren glazenwassers die precies weten hoe ze volgens de voorschriften uw gebouw moeten behandelen.

Smerige of slecht behandelde ramen is gezichtsbepalend voor een klant wanneer deze uw gebouw betreedt. Goed uitgevoerde glasbewassing is dus een visitekaartje naar uw klanten. De eerste aanblik van uw bedrijf of organisatie is vaak bepalend.

Ieder gebouw is uniek en wordt als zodanig behandeld. Het kent zijn eigen voorschriften en eisen. Of er nu gewassen moet worden met hoogwerkers, ladders of telescoopstelen, onze mensen zijn vertrouwd met al deze technieken en weten hoe het glas goed en effectief moet worden gewassen.

Het onderhoud van uw pand is bij ons in goede handen. Wij staan garant voor een perfecte kwaliteit waarbij wij constant oog hebben voor de omgeving en zorg voor uw pand.

Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon én zonder strepen vraagt om vakmanschap. Bubbleplus heeft ervaren glazenwassers in haar teams. Met een klantgerichte werkwijze verzorgen zij bij vele klanten periodiek de glasbewassing.

Glasbewassing moet ook veilig!

Kwaliteit, snelheid en veiligheid gaan hand in hand. Zo beschikken al onze medewerkers over modern en goedgekeurd materiaal. Bovendien weten zij exact wat wel of niet toegestaan en/of verantwoord is. Zij zijn dan ook optimaal geïnformeerd en getraind. Veilig werken gaat bij Bubbleplus boven alles!