Bubble Plus

Dagelijkse Schoonmaak

Een schone werkomgeving is een voorwaarde om goed te kunnen presteren, uw kwaliteiten liggen op een bepaald gebied, onze specialiteit is schoonmaakwerk!

Bubble Plus is uw ideale partner op het gebied van onder andere de dagelijkse schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat u elke dag weer in een schone omgeving uw werk kunt uitvoeren.

Onze dienstverlening is maatwerk, samen met u bepalen wij welke werkzaamheden vallen onder de dagelijkse schoonmaak en wanneer deze uitgevoerd worden. Dit kan zowel onder als voor of na kantooruren plaats vinden.

Periodieke schoonmaak

Eens in de zoveel tijd is het nodig om alles eens extra onder handen te nemen. Trappenhuizen, vloeren, wanden, plafonds en meubilair verliezen vrijwel ongemerkt hun oorspronkelijke uiterlijk en worden dan vaal en smoezelig. Stoelen, bureau’s en kasten kunnen ook af en toe wel eens een goede schoonmaakbeurt gebruiken. Vrijwel elke soort wand of plafond kan er weer voor lange tijd als nieuw uit zien. Door intensieve reinigingsmethodes wordt vuil zelfs tot in de kleine hoekjes en gaatjes verwijderd.

Wij zorgen er periodiek voor dat het interieur zijn schone, frisse aanzien behoudt.

Éénmalige schoonmaak

Naast dagelijkse en periodieke interieurverzorging verricht Bubble Plus ook eenmalig schoonmaakwerk. Een eenmalige schoonmaakklus kan onder meer voorkomen bij interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen. Tevens kan Bubbleplus een grote zomerschoonmaak op basis- en middelbare scholen voor u verzorgen.

De laatste tijd zien we dat veel bedrijven en particulieren ook kiezen voor een grote eenmalige schoonmaak door een professioneel bedrijf wanneer het huis of kantoorpand verkocht moet worden. Een pand dat er brandschoon uitziet tijde

Of het nu gaat om een kantoor, school of zorginstelling, met dagelijkse schoonmaak geven wij u gebouw glans. Wat er moet gebeuren, beschrijven we in een taak- of resultaatgericht werkprogramma. Praktisch en duidelijk, zodat we de schoonmaakwerkzaamheden naar wens uitvoeren.

Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Afval- en papierbakken legen;
  • Bureaus, tafels, vensterbanken, radiatoren, telefoons en kasten afnemen;
  • Vingerafdrukken op deurklinken, kasten en glazen wanden verwijderen;
  • Spinrag weghalen;
  • Vloeren stofzuigen en dweilen;
  • Sanitair reinigen;
  • Pantry’s schoonmaken en koffieautomaten bijvullen en reinigen.